Περιγραφή:
Το αποσταγματοποιείο – οινοποιείο της οικογένειας Αποστολάκη βρίσκεται στο Κρόκιο Αλμυρού της Μαγνησίας - μιας περιοχής που φημίζεται για την εξαιρετική ποιότητα του τοπικού τσίπουρου που παράγει. Ο εύφορος κάμπος, η οροσειρά του Ολύμπου, το υγρό και ψυχρό κλίμα το χειμώνα ευνοούν την καλλιέργεια της αμπέλου. Το τσιπουρο Αποστολάκη με γλυκάνισο, παράγεται με την απόσταξη από στέμφυλα της ποικιλίας Μοσχάτο και εκλεκτά βότανα. Διακριτικά αρώματα φρέσκου μάραθου στην μύτη, γεμάτη γεύση από βοτανικές πινελιές στο στόμα, ισορροπημένη επίγευση. Συνοδεύστε το με θαλασσινά πιάτα, παστά κρεατικά, τουρσιά και ζυμωτό ψωμί.