Περιγραφή:
Η κύρια παλαίωση για αυτό το limited edition ρούμι πραγματοποιείται σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια Bourbon. Για το τελείωμα, το οποίο διαρκεί περίπου 18 μήνες, η παλαίωση ολοκληρώνεται σε 4 ειδών διαφορετικά sherry βαρέλια (Fino, Pedro Ximénez, Cream και Palo Cortado). Τέλος εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Η μοναδική αυτή διαδικασία του έχει δώσει βάθος και πολυπλοκότητα. Διακρίνουμε έτσι νότες από μαγειρεμένα σύκα, δαμάσκηνα, σταφίδες καθώς και ξηρούς καρπούς με την μακρά επίγευση να δείχνει την ποιότητά του.