Οινοποίηση για τρεις εβδομάδες σε θερμοκρασία 16° C.
Χαρακτηριστικά: Σταχύχρουν, με φρέσκα αρώματα εσπεριδοειδών και λουλουδιών. Αν και ξηρός, ο λευκός Μεθυμναίος έχει μια γλυκύτητα που θυμίζει sherry, προερχόμενη από το πλούσιο, ηφαιστιογενές έδαφος της Λέσβου.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Σερβίρετέ τον παγωμένο με καπνιστά είδη, ψάρια και θαλασσινά, καθώς και λευκά γλυκά.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Μεθυμναίος
Το 1985 η οικογένεια αμπελουργών Λάμπρου έβαλε στόχο να αναδείξει το Χυδηριώτικο, την τοπική ποικιλία του αμπελώνα τους, που ευδοκιμείο στο ηφαιστειογενές έδαφος του νησιού. Η εξέλιξη του οινοποιείου ήταν τέτοια, που από το 2004 και μετά το κρασί της Μυτιλήνης κερδίζει συνεχώς εντυπώσεις και φίλους.