Περιγραφή:
Το Niigata είναι γνωστό στην Ιαπωνία για τους «Τρεις Λευκούς» θησαυρούς του, δηλαδή το χιόνι, το ρύζι και το σάκε, και ένα φυσικά ευλογημένο περιβάλλον για πηγή καθαρού νερού. SHINOBU σημαίνει «Ανεκτικότητα» στα Ιαπωνικά, καθώς έτσι πρέπει να είναι το πνεύμα του οινοπνευματοποιού όταν φτιάχνει ποιοτικό ουίσκι. Το Shinobu Whisky παρασκευάζεται από τον δημιουργικό αποσταγματοποιό, κ. Usami, επιλέγοντας προσεκτικά ουίσκι από όλο τον κόσμο, τα οποία φυλάσσονται πρώτα σε βαρέλια ex-sherry και ex-bourbon και στη συνέχεια τελειώνοντάς τα με πολύτιμη ιαπωνική βελανιδιά Mizunara στην Ιαπωνία. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων και δυναμικής έκρηξης στον ουρανίσκο, αλλά παράλληλα τόσο απαλός και εύκολος στην κατανάλωση.